4 mrożone kostki mintaja
Sos:
Śmietana 150ml
Sok z 1 cytryny
Śmietana 150ml
Sok z 1 cytryny
Łyżka oleju
Pieprz / Sól
1 Czosnek
Koperek / Pietruszka
Pieprz / Sól
1 Czosnek
Koperek / Pietruszka
Suszone oregano
Czosnek , koperek (pietruszkę) siekamy I mieszamy z resztą składników sosu.
Rybę układamy w naczyniu żaroodpornym, smarujemy odrobiną masła. Polewamy sosem, pieczemy ok 20-25 min. Można również upiec rybę I polać zimnym sosem. Według uznania:)
Smacznego!
Rybę układamy w naczyniu żaroodpornym, smarujemy odrobiną masła. Polewamy sosem, pieczemy ok 20-25 min. Można również upiec rybę I polać zimnym sosem. Według uznania:)
Smacznego!
bardzo smacznie wygląda:)
OdpowiedzUsuń